"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Практична лекція в рамках профорієнтаційної роботи: «Популяризація закладу освіти в умовах воєнного стану”.

17.06.2022

Незалежно від ситуації,  вступна кампанія 2022 триває. В непростих умовах сьогодення частина випускників шкіл планують своє подальше навчання та здобуття певної професії, тож питання щодо ефективності профорієнтаційної роботи та виконання регіонального замовлення на наступний навчальний рік актуальне.


17 червня 2022 року в Державному навчальному закладі «Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва» в рамках профорієнтаційної роботи, для працівників закладу відбулася практична лекція на тему: «Популяризація закладу освіти в умовах воєнного стану».

Мета: навчити рекламувати заклад освіти в соціальних мережах: Instagram, TikTok, Facebook, Telegram, які є для сучасної молоді основним джерелом інформації.

Кожний учасник спробував під керівництвом спікера розмістити логофлаєр з основною інформацію щодо професій за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників, дня відкритих дверей, графіку роботи приймальної комісії.


А на завершення, обговорили стратегію подальшої профорієнтаційної роботи та оновлення сайту закладу: https://cpotd.kiev.ua/
Тримаємо освітянський стрій! Чекаємо всіх охочих здобути сучасну професію своєї мрії!

Щодня з 10:00 до 16:00 крім сб. нд. за адресою: м.Київ провулок Куренівський, 4 або заповнення онлайн – заяви за посиланням: https://cpotd.kiev.ua/entry/