"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

День Конституції України в умовах воєнного стану

28.06.2022

Навчальний рік добігає кінця. В Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" в умовах воєнного стану триває Державна кваліфікаційна атестація для здобувачів освіти випускних груп.


Вітаємо! 28 червня 2022 року в День Конституції України в змішаному форматі навчання відбулася Державна кваліфікаційна атестація в випускних групах 37, 36, 301, 6 за професіями «Кухар, офіціант», «Оператор комп’ютерного набору, касир (в банку), «Взуттьовик з індивідуального
пошиття взуття», «Касир (в банку)» відповідно.


Роботодавці - замовники кадрів ГУ АТ «Ощадбанк», Громадська організація «Українська гільдія офіціантів», споживче товариство «Джемеллі» привітали випускників Центру з важливим завершальним етапом навчання та відмітили високий фаховий рівень підготовки. Голова державної атестаційної комісії за професією «Кухар, офіціант» Радомир ЩЕРБАКОВ – офіціант, кандидат наук, голова громадської організації «Українська гільдія офіціантів» надав випускникам рекомендації щодо подальшого професійного зростання в непростих умовах сьогодення.


Центр професійної освіти технологій та дизайну м.Києва вітає всіх українців з Днем Конституції України та зичить успіхів, творчої наснаги випускникам закладу на подальшому професійному шляху!
Разом до перемоги над російською агресією!