"ЦЕНТР ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ
ТЕХНОЛОГІЙ ТА ДИЗАЙНУ М. КИЄВА"

burger

Відкрите тренінгове заняття “Тімбілдінг. Створи команду переможців!”

14.12.2022

В сучасному світі все більшої популярності набуває професія психолога, адже психолог є спеціалістом, який не тільки має фахову психологічну освіту, знає закономірності функціонування психіки, особливості вікової психології, володіє спеціальними методами, спрямованими на те, щоб допомогти  людині розібратися у власних проблемах та знайти шляхи їх вирішення, а й фахівець, який допомагає віднайти душевний спокій та рівновагу. З його допомогою людям простіше переживати стреси та емоційні травми.

Практичний психолог, спеціаліст І категорії Державного навчального закладу "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" Аліна ЧЕРНЕЦЬКА не тільки демонструє вищеперелічені якості під час своєї професійної діяльності, а й прагне до постійного особистого розвитку, вдосконалення професійних вмінь та навичок.

14.12.2022 в рамках чергової атестації Аліна Олександрівна провела відкрите тренінгове заняття "Тімбілдінг. Створи команду переможців!" з метою згуртування педагогічного колективу, створення умов для ефективної комунікації, формування сприятливого психологічного клімату, психоемоційного розвантаження, розширення знань про техніки та можливості тімбілдінгу як методу формування колективу здобувачів освіти.

Колегам були запропоновані цікаві вправи на логіку та швідкість реакції, згуртованість та вміння працювати в команді, різнорівневі інтелектуальні завдання. Заняття пройшло в невимушеній дружній атмосфері!

Тримаємо освітянський стрій!