
Публічна інформація
Засідання методичної комісії “Харчових технологій”
09.09.2021
09 вересня 2021 року в Державному навчальному закладі "Центр професійної освіти технологій та дизайну м. Києва" відбулося засідання методичної комісії "Харчових технологій" у формі круглого столу, на якому були обговерені наступні важливі питання:
- Орловська НАТАЛІЯ - інженер з охорони праці доповіла про дотримання правил охорони праці під час проведення уроків виробничого навчання.
- Кодолбенко ТАМАРА - голова методичної комісії "Харчових технологій" запропонувала для обговорення підготовлені тести зі спеціальних предметів для проведення державної поетапної атестації з професії "Кухар" в групах №№ 27, 28, теми письмових кваліфікаційних робіт для групи №29.
Також під час засідання колеги обговорили проведений майстром виробничого навчання з професії "Кухар" Овдій СВІТЛАНОЮ відкритий урок на тему "Приготування дерунів. Різновиди подачі".
Майстер виробничого навчання Даневич ОЛЬГА ознайомила колег з цікавинками італійскої кухні, а викладач спец. предметів Шевчук-Сусліна МАРИНА розповіла про фуд-тренди 2021 - 2022 року. Фахівцями були підготовлені цікаві презентації.